Buitenstad Zaltbommel

Zaltbommel - Zaltbommel
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

PLANNING
De ontwikkeling van de Buitenstad is in volle gang. De gemeenteraad van Zaltbommel heeft in 2019 ingestemd met het voorlopige stedenbouwkundig plan. Het ontwerpbestemmingsplan wordt eind 2020 aangeboden aan het college van B&W. Bewoners van Zaltbommel en belanghebbenden denken mee met de plannen. De verwachting is dat in het voorjaar van 2022 de eerste voorbereidende werkzaamheden voor de nieuwe wijk van start gaan. voor vragen bezoek de site: www.buitenstad-zaltbommel.nl

WONEN TUSSEN STAD EN RIVIER
Langs de Waal, aan de westzijde van Zaltbommel, komt een nieuwe woonwijk: Buitenstad. Met ongeveer 300 woningen, winkels, kantoren en horeca. Gelegen tussen de dijk en de rivier woon je hier in alle rust, en toch op loopafstand van het historische centrum van Zaltbommel. De rijke scheepsbouwhistorie van het gebied geldt als inspiratiebron voor de nieuwe wijk.

VARIATIE AAN WONINGEN
Buitenstad krijgt ongeveer 300 woningen, waarvan de helft appartementen en de helft eengezinswoningen. Er is veel variatie: van ruime gezinshuizen tot gelijkvloerse appartementen, patiowoningen of woon-werkwoningen. De wijk is volledig gasloos. Bij de verdere uitwerking van de plannen wordt bepaald welk energiesysteem deze woningen gaan krijgen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Buitenstad Zaltbommel
Type woningen
(Patio)Bungalow, Appartement, Eengezinswoning

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaltbommel.

Aanmelden