't Raedthuys

Zaltbommel
Actueel aanbod

€ 164.500,- tot € 164.500,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
621 - 621m2

Over dit project

Nog maar één kavel beschikbaar. Natuurlijk heeft deze op het westen georiënteerde kavel een eigen oprit.

In het buitengebied van Zaltbommel (Kerkwijk) op een prachtige locatie is op en rondom het terrein van het voormalig Raadhuis door ABB Ontwikkeling een schitterend plan ontwikkeld. Deze woningen zijn inmiddels gerealiseerd (zie foto's) en het is een heerlijke plek geworden. Er zijn drie vrije kavels, waarvan er nu nog maar één beschikbaar is. Dit is uw laatste kans om uw droomwoning te realiseren op deze prachtige plek en om aan te sluiten in deze nieuwe buurt! De kavels zijn bestemd voor de bouw van vrijstaande woningen.

Kerkwijk is een klein dorp in de Bommelerwaard met ruim 500 inwoners. Het dorp is gebouwd op een stroming die midden door de Bommelerwaard loopt en die is ontstaan langs het riviertje De Alm, dat al voor het jaar 1200 verzandde. Kenmerkend voor Kerkwijk is de hervormde kerk, die dateert uit de 11e eeuw met een Romaans Schip, Laat-Romaanse toren en Gotisch koor. De kerk heeft een houten gewelf met schilderingen uit de 15e eeuw.

Weten wat nu precies de mogelijkheden zijn én direct prijzen kunnen vergelijken? Denk dan eens aan Livingstone. Livingstone kent een groot aanbod van reeds ontworpen woningen tegen een vooraf bekende prijs. Uw eigen wensen kunt u er uiteraard altijd nog in kwijt. Bij ABB, via Nieuwdorp Makelaardij of direct bij Livingstone kunt u een informatieboek met prijslijst opvragen. Kijk ook op de website van Raedthuys Kerkwijk voor meer informatie!

Meer informatie

Kenmerken

Project
't Raedthuys
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
31 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 164.500,- tot € 164.500,-
Type woningen
Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaltbommel.

Aanmelden