De Smaak van de Waluwe te Zaltbommel

Zaltbommel - Zaltbommel
Toekomstig aanbod

€ 195.000,- tot € 294.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
119 - 142m2
Kaveloppervlak
133 - 255m2
Inhoud
443 - 625m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

De smaak van de Waluwe

De omgeving is van onmisbaar belang op de kwaliteit van wonen in deze ruim opgezette woonwijk. De wijk is dan ook zorgvuldig vormgegeven waarbij de woningen zo door de architect zijn ontworpen dat ze passend zijn in hun omgeving.

Er worden in deze fase 8 eengezinswoningen, 3 herenhuizen en 4 2-onder-1- kapwoningen gerealiseerd. Een zeer divers aanbod met voor een ieder wat wils. Bij de ontwikkeling van dit project is hoog ingezet op betaalbaar wonen; in aanschaf én onderhoud. Met praktische, duurzame woningen op ruime kavels. Er is gezocht naar een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. Minder fratsen, dus meer (leef) ruimte voor uw geld. De woningen mogen stuk voor stuk ruim worden genoemd en zullen standaard zeer compleet worden uitgerust. Zo is er op de begane grond standaard al voorzien in vloerverwarming en is de toiletruimte uitgevoerd met een wandcloset en fonteintje. Ook de badkamer op de eerste verdieping is standaard al voorzien van alle gemakken. Deze badkamer is uitgevoerd met een wandcloset, een douchehoek, een wastafel en groot formaat tegelwerk. De wandtegels worden hier bovendien standaard aangebracht tot aan de onderzijde van het plafond.

De woningen zijn inclusief:
- Keukencheque van € 2.500,-.
- Villeroy & Boch sanitair.
- Zonnepanelen op het dak.
- Vloerverwarming op de begane grond.
- Groot formaat tegelwerk.

Heeft u interesse in het project, schrijf u dan nu in via de projectwebsite.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Smaak van de Waluwe te Zaltbommel
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
15
Prijs
€ 195.000,- tot € 294.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Bijkeuken
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zaltbommel.

Aanmelden